25.6.2013

Tanssin pyörteissä ja selkäevien heiluttelua

Tänään oli taas SE päivä, kun mun mukavuusaluetta koeteltiin, eli MTV Street-tanssitunti. Meniköhän tuo nimi oikein? No, jotain jytkettä ja hetkutusta eniveis. Mutta totuuden nimissä täytyy sanoa, että enää tuo tunti ei tunnu niin toivottomalta, kuin alussa ja välillä pystyy jopa vilkaisemaan peiliinkin. Emmä sitä väitä, että mitenkään letkeältä näyttäisin, mutta ehkä vähän on karsiutunut jäykkyyttä pois. Ja ymmärtääkseni se on hyvä asia.
 
 
Nyt voin jatkossa pyörähdellä musiikin tahtiin vaikka omassa kotipihassani, kun investoin uusiin pöksyihinkin. Ihan aidot tanssipöksyt kuulkaas :). Ihan noin lyhyissä en ehkä kovin julkisille paikoille menisi, vaikka Riksu valaisikin, että sinne alle voi laittaa vaikka leggarit ;)

 
 
Salillakin tuli tänään käytyä. Tehtiin Maaren kanssa napakka selkätreeni ja ihan kivasti otti treeni selkäeviin. Aina tauon jälkeen ainakin itsellä menee hetki, että kroppa alkaa ottamaan treeniä vastaan. Ei olleet painot ihan vielä entisissä lukemissa, mutta mieluummin puhtaasti perille, kuin jotain sinnepäin.
 
 
Niin nättinä.
 
Aamu ja päivä menivät ennemminkin hengailun piikkiin. Pientä maalausprojektia pukkaisi tuossa terassin läheisyydessä, mutta onneksi se on lomapäivä huomennakin.
 


Aamupalalla
 
Lounas


2 kommenttia:

 1. Kiitoksia jälleen iltani piristyksestä, tytöt. Huippumuuvit ja -jutut! Eikä tunnu muuten niin toivottomalta enää minustakaan. ;) ..katsotaan vaan minkälainen on ääni kellossa, kun pääsen vuorostani Terhi sun "opastukseen" salilla.

  Mutta seuraavaa tuntia odotellessa onkin nyt hyvä tanssia läpi helteiden vaikkapa uusissa päheissä pöksyissä. (Niitä saa käyttää kyllä ihan muutenkin.) Whoop whoop!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan on kyllä mukava huomata, että en ole ihan toivoton tapaus minäkään. Hirmuisen mukavaa ja koukuttavaa on tuo tanssiminen, vaikka en ihan vielä näytäkään siltä, miltä kuvittelin ;)

   Poista