29.6.2013

Juoksua, treeniä, nautiskelua ja hyvää oloa

 
Aamulla oli niin turpea olo, että aamupalan jälkeen piti kaivaa sykemittari piilostaan (meni muuten hetki, kun olin jemmannut aika ajatuksella kellon ja vyön eri paikkaan) ja lähteä aamujuoksulle. Juoksin hyvin verkkaista tahtia yrittäen pitää sykkeen 140 pinnassa. Vauhti ei päätä huimannut, mutta juosten meni kuitenkin koko matka näillä sykkeillä, ettei tarvinnut tasoitella kävellen välissä.
 
 
Juoksun jälkeen nopea suihku ja sen verran oli kiire salille, että en ehtinyt kunnon ruokaa syömään, mutta tällaisen myrkynvihreän ihanuuden pyöräytin kuitenkin. Vaikka väri antaa olettaa kaikkea muuta, niin oli muuten hyvää.
 
Täytyy muistaa kirjoitella Joulupukille, että toisi minulle vaikka VitaMixin, niin ei olisi niin paljon sattumia noissa mun viherpirtelöissä. Eihän tuo nyt ole kuin tuollainen 600 € vekotin... Jos oikein kiltti olen, niin ehkä olen sen arvoinen ;)

Riksun kanssa treenattiin vatsakkeita ja vaikka eilisestä olikin keskikroppa vähän hellänä, niin kyllä aina muutamat vatsat sai vielä väännettyä.

Ihanaa, kun on aikaa treenata taas kunnolla. Tällä viikolla on tullut tehtyä 6 salitreeniä, juoksu ja tanssi. Aerobista lisäilen pikkuhiljaa, mutta nyt olen nauttinut salitreenin tuomasta lihaskivusta. Lisäksi kunnon yöunet takaavat myös sen, että kroppa ehtii palautuakin.Illalla herkuteltiin koko perheen voimalla sushilla. Idea siihen lähti, kun käytiin kaupassa ja siellä oli tuoretiskillä sushit -30 %. Ei olisi itse jaksettu varmaan alkamaan vääntää niitä tänään, joten kun halvalla sai, niin nautittiin. Lisänä kylmäsavutettua lohta ja katkarapusalaattia.


4 kommenttia:

 1. sushia <3 täytynee askarrella joku päivä..vitamixi olis huippu, ku kirjotat ni pyydä kahta ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä sushia voisi syödä varmasti aika järkyttävät määrät, ennenkuin alkaisi tökkiä :) Ja juu,mä pistän anomuksen vetämään. Kuulostahaan se paljon jalommalta pyytää kaverille kanssa.

   Poista
 2. Toinen kova kone taitaa olla Blendtec, mutta onhan nuo hinnat aikas pirun rapsakat molemmilla. Jotain 49 euron sekoittimia ostaa muutaman jo pelkällä kannun hinnalla. Olisi mukava tietää onko nuo muka oikeasti niin paljon parempia. Ammattikäytössä tuon nyt ymmärtää, mutta muuten, jaa'a..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. Olisi kuitenkin kiva ostaa kerralla kunnollinen sekä aikaa ja käyttöä kestävä vekotin, että ei tarvitsisi moista härveliä joka vuosi uutta ostaa. Itsellä kun tuo on kuitenkin lähes päivittäisessä käytössä :)

   Poista