24.6.2013

Juhannusfiilistelyä

Juhannus meni leppoisissa merkeissä syöden, juoden, saunoen, nauttien lämpimistä ilmoista, touhutessa puutarhassa ja nauttien ystävän ja perheen seurasta.


MarjaTerttu, ystäviä jo yli 15 vuotta
 
Reippailtiin katsomaan kokkoa, tenavat pyöräillen ja potkulaidalla, aikuisväestö kävellen. Siinä tuli mukava ilta-aerobinenkin suoritettua.


Viikonlopun teemana oli välimerellinen juhannus ja ruokapöydästä löytyikin mm. kreikkalaista salaattia, perunasalaatti välimeren malliin, ohje täältä. Suosittelen muuten testaamaan, oli todella hyvää. Niin ja tietenkään unohtamatta sitä, mistä hortan kantapaikka on kotoisin, oli tarjolla myös vuohenputki-parsa-feta-artisokka-piirasta. Jälkkäriksi tein tänään frappea.

 
 
 
 
Ja jottei ihan pelkäksi mussuttamiseksi mennyt, löytyi joukosta rahkabaarin tuotoksiakin. Muutama mansikkakin on jo punertunut ja niitä tulee koko ajan lisää. Ihanaa :)
 
 
Sen verran sai jo tänään mansikoita, että ensimmäisen mansikkakakun sai tehtyä.
 
 
Ystävä antoi kyytiä saunavastalle.
 
 
Tämä päivä meni osittain ruohonjuuritasolla auringosta nauttien, mutta mahtui mukaan myös terassinrakennustalkoita, ruuanlaittoa, siivoilua, päiväunia, puutarhatöitä, leivontaa ja illalla vielä iltauinnit. 
   

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti