27.6.2013

Eksyin alemyynneille...

Eilen tuli mukava käänne päivään, kun tenavat pääsivät pikkuserkkujen kanssa hengailemaan päiväksi. Itsellä oli koko ilta ohjauksia, mutta ehdin käydä pyörähtämässä kotimatkalla paikallisessa kauppakeskuksessa ajatuksella "käyn ostamassa purkin maalia ja pienemmän sudin terassia varten, sekä tenaville uimapuvut". Kuinka vähän tiesinkään, mitä käy :D
 
Kävelin vaatekaupan ohi, jossa en koskaan käy ja sattumalta silmiini osuikin -30 % ja sana Desigual. Miten mä olen voinut missata tämän vaatekaupan tarjonnan aiemmin? Varmaan siksi, että liikkeen etulalla on "tätivaatteet", jotka eivät ihan istahda omaan tyyliin.
 
 
 
Olisin voinut revetä pahemminkin, mutta tyydyin näihin kahteen allaolevaan. Enkä uskalla mennä käymään liikkeessä uudestaan ;) Itsellä on muutama vaatemerkki, joita suosin ja tämä on yksi niistä. Tästäkin merkistä tulee ihan inhimillisen hintainen, kun mukana roikkuu tuo -30 %-lappu, eli näissä omissa suosikkimerkeissä odottelen yleensä alemyyntejä. Vaikka en voi sanoa juoksevani merkkien perässä tai että vaatteen merkki olisi mulle joku iso juttu, on tietyillä merkeillä kuitenkin se omaa silmää miellyttävä linja.
 
Ai niin, ja en käynyt maalikaupassa :D

Illalla ohjausten välissä mulla oli sellainen semiohjaus, eli treenattiin Annin (Kouvolan lupaus nyrkkeilyn maailmalle) kanssa olkapäitä. Aika mukava treeni saatiin aikaiseksi, vaikka oma olkapää vihoittelee VIELÄKIN. Milloin se paranee...
 
Ja loppuun vielä kuva päivän lounaasta. Olenkohan kuinka monta kertaa jo hehkuttanut, että meidän pihasta löytyy mansikoita ja sato alkaa olla pikkuhiljaa parhaimmillaan. Ja nythän niitä mansikoita tulee sitten tungettua joka ruokaan ja syötyä sellaisenaan. Ja hyvin istahtaa myös normisalaattiin kaiken suolaisen keskelle.
 
Suolaisesta puheenollen; ainakin itsellä tuntuu, että tällaisilla ilmoilla tekee paljon enemmän mieli suolaista, kun vettä tulee kitattua ihan kiitettäviä määriä. Soda streamerillä pöristelen kuplavettä päivittäin useamman litran ja olenkin lisännyt nyt veden joukkoon aina hieman ruususuolaa, että ei ihan pelkkää vettä tulisi juotua niin kamalasti.
 


4 kommenttia:

 1. Vinkki: heitä ruususuolan kanssa kuplaveteen myös MSMää, niin saat tuplahyödyn ;) . Itse en tuota pelkkään veteen sekoitettuna tykkää juoda, maku puskee siitä läpi, mutta kuplavedestä sitä ei eded huomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei toi oli hyvä, koska olen nyt hampaat ja naama irvessä sitä aina silloin tällöin yrittänyt sekoittaa kaikenmaailman ruokien ja juomien joukkoon. Täytyy kokeilla :)

   Poista
 2. Mulla on samanlainen ku toi vasemmanpuoleinen...laitetaaks Tykkäriin päälle ;D.... N

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tottakai, Bimbo ja Bambino on palannut :D Ja tenaville samanlaiset vaatteet päälle myös ;)

   Poista