19.6.2013

30-päivän haaste ja melkein lomalla

Rahkaa, rahkaa, enemmän rahkaa. Musta tuntuu, että mä olen elänyt viime päivät lähes pelkällä rahkalla. En usko että tällainenkaan on pidemmän päälle kauhean fiksua, mutta kieltämättä ei ole tehnyt heikkoakaan. Musta rahka vain on niin hyvää, kun sinne lisää kaikkea mahdollista syötäväksi kelpaavaa. 
 
Rahkaa, kuivahedelmiä, pähkinöitä, granaattiomenaa ja kanelia
 
Ja ehkä päällimmäinen syy on se, että en ole yksinkertaisesti jaksanut väsätä sen kummempia ruokia. Jotenkin olen tiedostanut tulevan loman alkamisen ja sekin vähä energia, mitä on ollut, alkaa valua pois.

 Rahkaa, mansikoita, cashew-pähkinöitä, kuivattuja aprikooseja sekä aprikoosin siemeniä
 
 
Tänään osui silmään seuraavanlainen 30-päivän haaste. Tämä jotenkin sopisi tähän saumaan aika täydellisesti. Mukana?
 
Taidan lisätä sen "tekemistä lomalla"-listaan (kyllä, piti sellainenkin oikein tehdä, ettei varmasti tulisi vain oltua), joka on kyllä jo ihan tarpeeksi pitkä ilmankin, mutta tuo vihersmoothieiden teko ei kuulosta kyllä lainkaan stressaavalta. Lomalistaan ei ole tosin päässyt yhtään asiaa, joista saattaisi aiheutua stressiä, vain sellaisia mukavia juttuja.
 
Rahkaa, mehutiivistettä, pähkinöitä ja pellavansiemenrouhetta
 
Rahkaa, cashewpähkinöitä, kurpitsansiemeniä, aprikoosinsiemeniä, kuivattuja aprikooseja ja omenaa
 
Listalta löytyy ainakin paljon puuhastelua keittiössä, koska mielessä on pyörinyt niin paljon kaikkia kokeilemisen arvoisia juttuja ruuanlaitosta leipomiseen. Lisäksi aion tietenkin treenata levänneellä kropalla ja nauttia kiireettömästä ajasta. Ja olla vihdoin ja viimein se lehden kansikuvan onnellisen huolettoman näköinen nainen. 
 
 
 
 

Lisää toteuttamisen arvoisia asioita
 


 
Kävin viikolla kampaajalla päiväkahvilla

Päähän jäi uuden tukan lisäksi kiva idea

 
Liikuntaa olen lisäillyt pikkuhiljaa ohjelmistoon. Maanantaina kävin vetämässä body combatin, eilen oli tanssitunti ja tänään salitreeni olkapäitä kiusaten. Vaikka tuon tanssin aika humoristisella asenteella otankin, on se kyllä oikein tehokasta liikuntaa ja NIIN hauskaa.


 
Kauppareissulla bongasin luomuoliiveja. En ole näitä ainakaan aikaisemmin huomannut. Ja olivat oikein hyvänmakuisia. Näistä se idea sitten juhannusmenuuseen lähti. Ja samalla voisi aloittaa jo lomamatkan fiilistelynkin :) Opa!
 


 

2 kommenttia:

  1. Pikku muistutus... Mä en sitten syö oliveja... toivottavasti juhnnusmenussa on muutakin :) -M-setä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, ei syö kukaan muukaan meidän perheestä, paitsi minä. Eli aika suurella todennäköisyydellä pöydästä löytyy muutakin :)

      Poista