5.5.2013

Viikonloppua ja rutistus 4/30


Sinne hurahti sekin viikonloppu.
 
Pikkuhiljaa alkaa muuten vähän ottamaan kuuppaan tämä loppulenssun roikkuminen. Tänään pt-kurssilla olisi ollut lopuksi intervallitreeni ja mun jokainen karva haluaisi jo treenaamaan, mutta koska yritän olla taas fiksu aikuinen, en lähtenyt. Jos oikein järjellä ajattelee, niin olisihan se ollut aika ranteet auki veto tällä hetkellä. Olisi ollut ensi viikonkin lenssuilut taatut. Salille aion kyllä alkavalla viikolla uskaltautua silleen kevyesti.
 
Viikonlopun kurssin anti oli mielenkiintoinen, eikä siitä tehnyt yhtään vähemmän pöllömpää se, että näytötkin on nyt suoritettu ja seuraavalla tapaamiskerralla saadaan niistä vielä palautteet. Niin ja läpihän  ne meni.
 
Kurssilla on tullut tutustuttua moneen ihanaan ihmiseen ja uskon, että monet meistä löytävät varmasti sen oman juttunsa toimia personal trainereinä. Ainakin lämpimästi toivon näin. Vaikka meitä onkin ollut aika laidasta laitaan erilaisia ihmisiä, niin jokaisella on kuitenkin ne omat vahvuutensa ja oma persoonansa laittaa likoon tämän ammatin vaatimalla tavalla.
 
Harmittelen jo nyt hieman etukäteen sitä, että muutaman viikon päästä on viimeinen tapaaminen ja tajuan, että en enää tapaakaan näitä ihmisiä säännöllisesti. Itse olen maailman huonoin yhteydenpitäjä (juu kaverit, mä näen teidän nyökyttelyt), mutta niin toivoisin, että ainakin osan kanssa tulisi pidettyä yhteyttä jatkossakin.
 
 
(kuva Annan instagramista anna_tbtbm)
 
 
Viikonlopun syömiset menivät ihan mallikkaasti reissusta huolimatta. Täytyy kyllä sanoa, että tuo kylmälaukku on niin ehdoton kaveri tällaisilla reissuilla, sekä töissä. Senkun aamulla pakkaa eväät laukkuun, niin ei tarvitse päivän aikana miettiä, mitä söisi.
 
Kävin katsomassa jo omasta kylmälaukustani sitä hieman isompaa versiotakin, koska viikkoon mahtuu myös päiviä, kun lähden aamulla ja olen kotona vasta yhdeksän jälkeen illalla. Silloin tuollainen 3 ruokalaatikon malli on kieltämättä hieman pieni, kun 13 tunnin aikana tulisi evästettyä ainakin sen 4-5 kertaa. Mutta kun näin livenä sen 5 lokeron kylmälaukun, piti jäädä vielä miettimään, koska sehän on jo lähes arkkupakastimen kokoinen :D
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti