9.5.2013

Sparrailua ja rutistusta 8/30

 
Helatorstai meni sujuvasti töiden merkeissä. Aamu aukesi kuitenkin mitä mukavimmissa merkeissä, kun sparrailtiin Annin kanssa. Ihan pikkuhiljaa alkaa itsellänikin löytyä homman juju uudelleen. Nopeus on vielä hukassa, mutta sujuihan tuo jo vähän paremmin kuin alkuviikosta. Jes.Aamun pieniä iloja on myös se, että käy noukkimassa omasta pihasta ruohosipulit leivän päälle.

Lisää tällaisia aamuja :)

8 kommenttia:

 1. mä tuun teidän kanssa joskus nyrkkeilee ;D saat teri pitää mulle privatunnin ;D

  VastaaPoista
 2. Tää on tiputtanut vihdoin kiloja!!! Täältä tullaan bikinikausi :)

  VastaaPoista
 3. No nii. Yritetääs uusiks, kun aamulla oli joku sensorointi päällä ja min viesti ei koskaan julkaissu itteään. Omituista, vaikka min jutut on aina niin tasokkaita...

  Miä voisin kans huolii jonkinlaisen tekniikkareenin tuolla nyrkkeilypuolella. :) Jäi häiritsee ne pikkumaneerit, mistä mainitsit viimeks.

  -Outi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummallista tosiaan ;) Mutta joo, katsotaan sun tekniikat kuntoon, ei niissä paljoa korjattavaa ollut. Ehkä ennemmin vain sellaisia "opittuja totuttuja" juttuja.

   Poista
 4. Mukava aamu oli kanssa reipas juoksulenkki kevyessä sateessa :) Hyvin menee, mutta antaa mennä vaan!!! ;) Terkuin Niina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sille minkään mahda, jos hyvin menee. Hieno juttu. Aamulenkit on niin virkistäviä ja ilma oli kieltämättä tosi happirikas aamulla :)

   Poista