25.5.2013

OlkapäätreeniäEilen aloitettiin Riksun kanssa "Riksu kuntoon"-projekti (ja Terhikin siinä sivussa). Sovittiin, että treenataan yhdessä kerta, pari viikkoon ja lisäksi hieman hifistelen Riksun syömispuolta. Riksuhan ei mikään vasta-alkaja tällä saralla ole, vaan tietää itsekin paljon salitreenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta ja näkeehän sen nykyisestä kunnostakin. Silti on joskus mukava, että joku seisoo siellä taustalla vähän viemässä tällaisia projekteja eteenpäin.
 
 
 
 
Eilen käytiin iltasella treenaamassa olkapäitä ja ihan napakka treeni siitä tulikin (vaikka pitkin muutamat kuvat räpsiä). Hieman häiritsee edelleen tuo vähän vihoitteleva olkapää ja varsinkin pystypunnerruksisssa tuntuu niin dorkalta, kun toinen käsi nousee vielä ihan nätisti ja toinen kirraa vastaan.
 Ei treeniä ilman irvistystä
 
 

 
Itselleni ainakin nuo olkapäät (jalkojen heikon voiman lisäksi) on se oman kropan heikko lenkki tässä salitreenaamisessa ja tuntuu, että niitä saisi treenata ihan tolkuttomasti, ennenkuin oikeasti alkaisi mitään oikeasti näkyvää muutosta tapahtumaan. Mutta ei auta kuin jatkaa harjoituksia.
 

Näiden syömisten lisäksi nassutin illalla vielä muutaman ruisnapin (virhe, vatsa ei oikein tykännyt :D)

 

2 kommenttia:

  1. Hyvä kun laitoit Terhi kuvat tästä treenistä! Huomasin, että itse olen vienyt painoja pikkasen väärässä asennossa ylös. Mutta tämähän olikin mulle vaikea liikesarja enkä tiedä meneekö edelleenkään oikein :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, piti oikein itsekin tarkastaa, että mites ne liikeradat noissa kuvissa menee, mutta juu, tuo on yksi vaihtoehto.

      Poista