14.5.2013

Note to self: nukkuisit kunnolla

Lepo, tuo aliarvostetussa asemassa oleva sana elämässäni. Tänään oli päivä, kun silmät eivät meinanneet pysyä auki ja voimat olivat piilossa. Kotiin tullessani vaihdoin vaatteet ja pötkähdin hetkeksi sängylle ihan vain ollakseni hetken vaakatasossa. Ei ollut tarkoitus nukahtaa, mutta niin sitä vain tuli vetäistyä ehkä n. 5 min. voimaunet.

Itse asiassa mietin jo aamulla, voiko tuo vyöhyketerapia auttaa unen laatuun? Olen vyöhyketerapian jälkeen nukkunut aivan järjettömän hyviä yöunia. Ei sillä, että minulla olisi aiemminkaan ollut ongelmia sen kanssa, mutta viime aikoina uni on ollut katkonaista, vaikka en hereille öisin jääkään, vaan nukahdan heti havahduttuani. Mutta nyt olen viime yöt nukkunut todella hyvin tauotta ja unen laatukinmon ollut jotenkin hyvää ja vaikka määrä on jäänyt vähäiseksi, niin olen herännyt aamulla pirteänä. Tosin viimeistään näin illalla alkaa narkolepsia vaivata, enkä meinaa pysyä millään hereillä. Paitsi tänään painoi luomia koko päivän. Liekö vika siinä, että yöunet ovat taas jääneet 6 tunnin mittaisiksi. Ei näin, Terhi.

Mutta siis 5 minuutin voimaunet tekivät iltaa vasten tehtävänsä ja illalla tulikin käytyä vetäisemässä hyppyrimäen rappuset asiakkaan kanssa. Tuntee taas tehneensä jotain.

 Move your a**

Syömiset meni tänään ei niin hyvällä tavalla, eli piti tukeutua aika pitkälle kaupan valmiiseen tarjontaan. Mutta esimerkiksi nuo valmiiksi paistetut kanat nyt eivät välttämättä ole kuitenkaan se surkein vaihtoehto, vaikka parempiakin on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti