28.5.2013

Maanantaita

Eilinen aamu alkoi kosteissa merkeissä... Ei vaan. Ystävä, jota olen autellut omassa kesäkuntoon-projektissa toi mulle valmistujaislahjan. Oli niin vaatimattomasti kirjoitettu kortti, että vaatimattomana ihmisenä halusin jakaa sen kaikkien kanssa :DD
 
 
 
Illalla töiden jälkeen iski hanskat tippuu käsistä-väsymys, eikä vähempää kiinnostanut minkään homman tekeminen. Pyörin ensin sisällä ja mietin, että nyt olisi aikaa tehdä tuo ja tuo ja tuo homma. Ei huvittanut. Siirryin pihalle ja pyörin siellä samansuuntaisin ajatuksin ja totesin, että olkoon. On se päivä huomennakin.
 
Iltavilakoilla kävin vielä ystäväni Mirkkan luona vyöhyketerapiassa. Edelliskerran kokemuksen perusteella totesin, että tätä täytyy testata lisää. Jännä oli taas huomata, miten kroppa alkaa ottaa paremmin tuota vastaan ja ihon alle jää sellainen "jännä" tunne. Vaikea selittää, mutta suosittelen kaikille, jotka ovat tällaisista hoitomuodoista kiinnostuneita.
 
Syömisistä olen huomannut sen, että kun viime aikoina en ole kunnolla liikkua, niin olisi pitänyt ehkä napsia pois tietyistä ruokamääristä. Kun liikkuu vähemmän, kuluttaa vähemmän.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti