30.5.2013

CxWorxiä ja rutistusta 29/30

Aamulla kävin vetäisemässä cxworxin, joka kuvattiin lisenssiä varten, mutta niin meni uusiksi sekin homma. Olisihan se ollut vähän ammattimaisempaa osata edes oikea ja vasen, eikä teettää kahta kertaa samaa puolta. Nyt niillä kaikilla jumppaajilla on yksi nätti jalka ja yksi ruma jalka ja se on mun vika. No ei vaan, mutta olisihan sitä nyt saattanut kuvitella, että 8 vuoden ryhmäliikuntataustalla, vaikka parin kuukauden luova tauko onkin ollut, olisi voinut vetää edes jollain lailla painokelpoisen tunnin. No ei voinut. Syytänkö väsymystä vai itseäni, kas siinäpä pulma.
 
Mutta onneksi on aina huominen ja taas sama aamulla uusiksi.
 
 Pettynyt jumppaohjaaja juo Salen pihalla suruunsa
 
 
Illemmalla kävin vetämässä nyrkkeilytekniikkatreenin. Olipa hauskaa. Ihan pelkkää tekniikkaa ja liikkeiden hienosäätöä. Tuossa alakuvassa on taustalla uimalasit (ei hajuakaan, miten ne ovat sinne eksyneet). Ne eivät liity nyrkkeilyyn millään lailla. Voisivat tosin antaa ihan hauskan lisäefektin, jos niitä käyttäisi treenatessa.
 


Syömiset menee samalla väsyneellä meiningillä. Salesta nappasin mukaan salaatin, siihen lisäksi tonnikalaa, rahkapurkin, pari proteiinipatukkaa ja leikkelepaketin. Tuota rasvaisempaa rahkaa en käytä päivittäin, mutta mun mielestä se on niin hyvänmakuista sellaisenaan, että se eksyy aina tällaisina "en jaksanut tehdä eväitä, hain kaupasta"-päivinä täydellisesti. Niillä mentiin tämä päivä.

Paino on tippunut kuukauden aikana 3 kiloa, mutta tämä pöhö pitää kyllä huolta sitä, että ei se siltä näytä. Kunhan tästä pääsen muutaman kerran hikoilemaan salille/lenkkipolulle, niin katoaa tuo turvotuskin. Näin uskoisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti