31.5.2013

Aika täydellinen perjantai

Joskus menee pieni tovi keksiessä tuota otsikkoa ja jossain lumisen tuskassa välillä tulee heitettyä aika mitä sattuu. Tänään se oli ihan itsestään selvä.
 
Aamun tosin stressasin Cxworxin kanssa. Mutta nyt on purkissa jollain lailla kelpoinen taltiointi. Tällä mennään. 
 
Khuumah.
 
Sen verran meni eilen luotto siihen, että en tunnista vasenta ja oikeaa, että päätin tehdä lunttilapun. Vasen = ohjatessa oikea. Aivan itsestään selvä asia, mutta näin pienen ohjaustauon tuloksena sekään ei tullut enää selkärangasta. Ainakaan kun vieressä pyörii kamera.


Jumpanvedoista suhautin työkaverin luo tekemään töihin liittyvää pikkuprojektia, eli parvekepuutarhan perustamista. Mielenkiintoinen projekti ja nyt löytyy iloisesti ruukuista sekaisin kesäkukkia, perennoja, pensaita, havuja ja hyötykasveja. Parvekepuutarha täydellisimillään, sanoisin.


Tänään multa peruuntui illan ohjaus ja yhtäkkiä mulla olikin ilta aikaa olla vaan kotona. No ihan pikkasen vaan siivoan ja ohhoh, kun meni olohuoneesta järjestys uusiksi. Mutta vähänkö piristi mieltä.

Ja arjen luksusta on myös istua perheen kanssa illalla samaan pöytään, syödä hyvin, jutella päivän kuulumiset, nauraa yhdessä. Asioita, joita ei mikään voita :)


Ruokailut ovat olleet vähän nirkoset tänään ja melko pitkällä välillä, eli vain kolme ateriaa. Aika vähän.

 
 
Tällä verukkeella ja sillä, että mä olen selvinnyt tästäkin viikosta, päätin palkita itseni skumppalasillisella. Ei vaan, ihan rehellisesti vain siitä syystä, että oli sellainen fiilis, että nyt on se
hetki, että mä haluan nauttia lasillisen. No excuses. Aika ihanaa tämä kesä :)
 


 

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla että se vapaatunti ei mennyt hukkaan ;) ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei mennyt, ei. Oli vähän pelottavankin energinen olo :DD Onneksi ei ollut enempää vapaatunteja...

      Poista