12.4.2013

Vähän väsähtänyt viikko

Se tunne, kun ajelee perjantaina töistä kotiin, on käynyt treenamassa väsyneen jalkatreenin ja miettii, jaksaako raahautua eteistä pidemmälle, vai onko ok vetäistä pienet välikuolemat siinä. Takana piiiiitkiä työpäiviä, lyyyyyyhyitä yöunia, paaaaljon kahvia ja kiirettä, kiirettä, kiirettä.


Onneksi vuoden kaikki viikot eivät ole tällaisia. Ei mulla todellakaan ole mitään mun töitä vastaan, pidän niistä kaikista, mutta huoh silti.
 


Huomio kannattaa kiinnittää kukkasiin, ei juurikasvuun :D

Voisiko joku vinkata jostain kivasta sivustosta, josta voisi tilata vähän lisää aikaa?

 
 
Kun on oikein väsynyt, kaipaa lähelleen värikästä ruokaa. Ruoka näytti viime viikkoina mun kipposissa niin vaalealta ja hailakalta, että kasailin edellisellä kauppareissulla oikein tarkoituksella kaikkea värikästä ostoskoriin. 
 
 
Salilla kävin tekemässä hieman väsähtäneen jalkatreenin. Useasti kuulee sanottavan, että kaikki syyt olla treenaamatta ovat tekosyitä. Mä en henkilökohtaisesti allekirjoita tuota ollenkaan. Vaikka tänään oli aikaa, olisi varmasti ollut huomattavasti järkevämpää jättää treeni väliin. Kun ei vaan energia riitä. Ei se ole tekosyy. Mutta tulipahan tehtyä.
 
Eikä ilta vielä tähän lopu. Vielä pitäisi lukaista pari hassua sivua ihmisen ruuansulatuksesta. Puhumattakaan niistä tekemättömistä tehtävistä, joille ei vain yksinkertaisesti ole ollut aikaa. Pakata kassit viikonloppua varten. Tehdä eväät huomiselle.  Äh, palkataan henkilökohtainen avustaja.
 
Ja ei muuten tarvitse olla kovinkaan kummoinen meedio arvatakseen, miten tuossa käy, kun otan kirjan käteen ja alan lukea. Zzzzzzzzzzzz............


Iltasatu
 
Ps. Eikö ollut hirveetä narinaa :DD No. Hyvät unet, parempi mieli, sanon minä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti