6.4.2013

Takaisin kiinni elämässä


(Aika draamaattinen otsikko...)
 
Eilen sattui mukavasti oman ohjauksen loputtua, että näin Lauran salilla. Eihän siitä voinut kehkeytyä muuta kuin napakka selkätreeni. On mukava treenata henkilön kanssa, jolla on suht samat treenipainot. Ja mikä parasta, yhteensopiva vaatetus.
 
Nyt kun olen hieman tiputtanut päivittäisiä kaloreita, eikä toki pidä unohtaman pientä sairasteluakaan, niin treenipainot tuntuivat muuten aika raskailta. Siis eihän tämän pitäisi tulla minään yllätyksenä puun takaa, mutta jännä huomata, miten voimat eivät vaan ole samaa tasoa, kun ruokailu on hieman kevyempää.
 
 
Pikkuhiljaa alkaa tosiaan olla meidänkin perheyhteisö selvinnyt kaikenmaailman lenssuista ja muista turhakkeista. Vaikka tiedänkin, että tekemättä jääneet työt odottavat ensi viikolla tekijäänsä, on tämä pieni huilitauko tullut ihan tarpeeseen.
 
Harkittu asukokonaisuus

Vatsataudin kunniaksi tehtiin (kun ruoka alkoi taas maistua) teemaan sopivasti "putkimiehen yrjöä" sillä sovelluksella, että perunamuussin tilalla oli täysjyväcouscousia. Johan oli maistuvaa. Tenavatkin kyseli vielä seuraavana päivänä, että milloin tehdään uudestaan sitä hyvää eilistä sotkuruokaa :D

 
Ja jotenkin tunsin myötähäpeää jopa itseäni kohtaan kuvaillessani ostoskärriäni, mutta olin niin tohkeissani kaupassa, kun kärriin löysi niin monta -30 % tuotetta; kaikki lihat, jugurtti. Mä tiedän, että on paljon ihmisiä, jotka jättävät nämä tuotteet hyllyyn, mutta mulle ne on aarteita. Koskaan en ole joutunut pilaantunutta ruokaa syömään ja kai mä pelastan rahansäästön ohessa myös maailman,koska nyt näitäkään tuotteita ei tarvitse heittää roskiin. 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti