4.4.2013

Sairastupaa

Hitsi, kun olisi vaikka mitä juttuja tännekin suoltaa, mutta aikaa on ollut niin nirkosesti, että ylimääräinen koneella istuminen ei ole kiehtonut yön alkutunneilla.
 
No mutta jokatapauksessa, en ole heittänyt lusikkaa nurkkaan, vaikka täällä hieman normaalia hiljaisempaa onkin ollut.
 
Meillä on kotona pidetty sairastupaa kun nuorempi neiti yskii keuhkoja pihalle ja räkä roiskuu klyyvarista. Tänä aamuna vanhempi neiti löysi itsestään vatsataudin. Enkä taida välttyä siltä itsekään. Sen verran on "jännä" olo mahassa.
 
Meidän perheen jälkikasvun yksi suosikkipeleistä on Afrikan tähti. Sitä ollaan tahkottu useampaan otteeseen eilenkin. Eipä sillä, ei mulla mitään lautapelejä vastaan ole ja kun vanhempien tarkoitus on kuitenkin tuottaa lapsilleen pettymyksiä, niin tässä pelissä niitä ropisee aika mukavaan tahtiin. Nuoremmalla aina alahuuli väpäjää häviön kohdatessa, mutta eiköhän tuokin ajan mittaan tuosta karaistu. Itse luonnollisesti häviön kohdatessa suutun, vedän itkupotkuraivarit ja mökötän niin kauan, että muut antavat voittaa. Näin se menee.
 
Eräjorma haaveilee matkasta Afrikkaan.
 
 
Alkuviikosta ehdin opetella uuden cxworxinkin. Koin viime viikolla, että nyt on vaan pakko löytää aikaa senkin opetteluun, kun tunnin alussa yksi asiakas poistui tunnilta, kun kuuli, että vedän vielä vanhaa ohjelmaa :D. Eipä sillä, ymmärrän oikein hyvin, korvista se tulee jo ulos itseltäänkin. Vähän kuitenkin tuossa vielä arvoin, josko vedän tuota vanhaa niin pitkään, että saan kuvattua sen TAAS uudestaan, ennenkuin opettelen uuden. 

 
Mä aloittelin alkuviikosta kesäkuntoon-projektin finaalin, eli ruokavalion todellisen siistimisen. Eli nyt taas peräänkuuluttelen niitä mun vertaistukiryhmäkesäkuntolaisia loppufinaaliin. Tästä lisää lähiaikoina...
 
Eilen tosiaan vietettiin kotipäivä tuon räkätautipotilaan kanssa ja jääkaapin huudellessa tyhjyyttään kaivelin kaapin kätköistä tofua, jonka uitin soijakastikkeessa ja paistoin pannulla. Perään vähän pestokastiketta ja täysjyväpastaa, hieman väriä tomaatista (todellakin hieman, koska jääkaapista löytyi niitä oikein YKSI kappale) ja basilikasta. Ja kaikkien ennakkoluulojen saattelemana laittelin kyseisen tuotoksen kohti ääntä. Ja voe hyvä ihme. Sehän oli oikeesti hyvää. Hieman väritöntä ja kaipaisi kasviksia kaveriksi, mutta itsessään oikein onnistunut testaus.

 
 Olen syönyt rumempaakin ruokaa.
 
Eilinen ilta meni taas ohjauksien, combatin ja kuntonyrkkeilyiden parissa. Meidän nyrkkeilyseurassa on muuten lupaava naisnyrkkeilyn alku ja ainakin itse näen tässä ihmisessä potentiaalia. Jos mä nyt mitään näistä tajuun ;)  Itse muistan kilpanyrkkeilyaikoinani, että olisin kaivannut ainakin tuolle ruokapuolelle ohjeistusta. Treenaamiseen sain kyllä ihan hyvät valmennukset, mutta koska kyseessä on kuitenkin laji, jossa on painoluokat, oli omassa painoluokassa pysyminen ainakin alkuvaiheessa  aikamoista hakuammuntaa. Näin jälkikäteen ajateltuna söin aivan liian vähän ja aivan vääriä ruoka-aineita suhteessa kulutukseen. 
 
Iltavilakoilla kotiin saapuessa teki mieli suolaista. Kieltämättä munakas suolalla, maustekurkuilla, jalapenoilla ja kalkkunaleikkeellä saattoi mennä vähän överiksi. Oli ainakin suolaista. Jopa niin suolaista, että joutui juomaan perään litran vettä :D
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti