16.4.2013

Pt-juttuja kahvitellen

Tämän päivän ehdottomasti parasta antia oli hyvän ystävän kanssa palaveeraaminen työkuvioista ja  kaikesta muustakin melkein aiheeseen liittyvästä kahvikupin ääressä.

Johannan kanssa lyötiin hynttyyt yhteen viime vuoden puolella ja ollaan tehty yhteistyötä näiden pt-kuvioiden kanssa. Tämänkin päivän kahvitteluhetki oli hyvin antoisa ja idearikas, eli kaikkea kivaa on taas suunnitteilla. Ei pidä jäädä ihmisen paikalleen tarpomaan.Itse yritän tehdä tässä pientä välikevennystä kohti kesää. Pari viikkoa olen mennyt huomattavasti puhtaammalla ruokavaliolla (viime lauantaita ei lasketa) ja hitaasti mutta varmasti uskoisin kesäkunnon sieltä kuoriutuvan. Saman projektin tein viime vuonnakin. Oma heikko kohtani on tuo jalkaosio, joka kerää sitä ei niin kaunista rasvaa ihan "kivasti".

Kun katson kuvia vuoden takaa, on jännä huomata, kuinka paino on nyt sama, mutta malli eri. Eli jotain o vuodenkin aikana tapahtunut kehonkoostumuksessa. Keräilen vielä rohkeutta laittaa niitä kuvia tänne :D Ehkä joskus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti