1.4.2013

Hengailua vapaiden kunniaksi

On se jännä, kun on muutama ihan oikea vapaapäivä, ja antaa itselleen luvan huilata, miten sitä voikin olla niin off. Tuntuu, että pari päivää on mennyt ihan nollana haahuillessa. Ja mikä parasta, se on tuntunut tosi kivalta.
 
 
Yhtä paljon ajauksia, kuin pilviä taivaalla
 
 
Ystäväkin tuli pitkästä aikaa oikein yökylään. Koira oli aivan pähkinöinä. Ja tenavat olivat sitä mieltä, että meidän viides perheenjäsen käy liian harvoin kylässä. No, välimatka ja omakin elämä ovat varmasti ihan hyviä syitä siihen :)

 
 
Illan aikana saattoi mennä pari lasia terapiapunkkua ja maailmakin on taas parempi paikka. Ihan varmasti.
 
Perinteiset salaatit piti tietty tehdä. Viime aikoina ollaan useasti lipsuttu sushin puolelle näitä iltoja viettäessämme.

 
 
Lauantaina käytiin lähisuvun kanssa syömässä Lemillä särää. Miten voi liha olla kaikessa yksinkertaisuudessaan NIIN hyvää. Suosittelen.

 
 
Pääsiäisen kunniaksi on tullut syötyä myös makeaakin, mm. Mummin luona kakkua.
 
 
 
Ja pitihän se omakin luomus väsätä. Ohje löytyy täältä.
 Miten musta tuntuu, että tätä lomaa on kestänyt vaikka kuinka kauan ja en olisi liikkunut aikoihin. Välipäivää liikunnastahan ei ole totuuden nimissä ollut kuin yksi päivä, mikä on ihan suotavaakin. Perjantaina käytiin tekemässä napakka selkätreeni ja tänään vedin kaksi jumppatuntia, combatin ja pumpin.

Ja huominenkin on ihan vapaa töistä. Mitä luksusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti