25.4.2013

Aerooppista

Ei kyllä mahda mitään sille, eikä varmaan tarvitsekaan, että joka kevät sitä herää eloon viimeistään siinä vaiheessa, kun kasvit saapuvat töihin. Kukkaterapiaa parhaimmillaan. Jossain vaiheessa sitä alkaa hieman puutumaan tähän väriloistoon, mutta pitkän talven jälkeen kaikki nämä värit kyllä piristävät mieltä.

 
 
 
Mä haaveilen pääsystä jonnekin etelämpään juuri siihen aikaan, kun kirsikkapuut kukkivat. Seisoisin varmaan onnihömelönä niiden alla ja olisin onnellinen :D
 
 
 
Eilen tuli kyllä varmaan temmottua koko viikon aerobiset treenit. Ainakin olo oli sen mukainen illalla kotiin raahautuessani, ja kieltämättä tuntui vähän kropassa tässä herätessänikin...
 
Ensin vedin tunnin Body Combatia, jonka jälkeen lähdin kahteen otteeseen juoksemaan hyppyrimäen portaat. On muuten ollut joku ajatuskatkos siinä kohtaa, kun olin tätä päivää kalenteriin suunnitellut. Tai joku hetki, jolloin oli olo kuin rautavuorella. Mutta hei, nou hätä, hengissä selvisin.

Ei tunnu missään...

Päivän päätteeksi tekaisin hyvin lyhyen puolentunnin treenin heilutellen olkapäitä. Parempi sekin kuin ei mitään, uskoisin.

 
 
Tekaisin toissapäivänä "marenkeja" käyttäen munanvalkuaisia, makeutusjauhetta ja vähän kaakojauhetta, sekä piparminttuöljyä ja vaniljaa. Tuollaisia nökkösiä kolmesta munanvalkuaisesta tulee 20 kpl. Aika höttöistä tavaraa tuollaisenaan ja saatoinkin innoissani syödä... ne kaikki. Mutta kevyttä tavaraahan tuo on, kaloreita koko annoksessa oli n. 170 ja proteiiniakin n. 30 g. Että ei oikeastaan paha ollenkaan.
 

2 kommenttia:

  1. Vau, noita voikin sanoa jo portaiksi :) Ihailtavaa sinnikkyyttä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, vaan 170 ja risat :D Voisi joku kutsua jo hulluudeksikin ;)

      Poista