17.3.2013

Viikonloppua

Lauantaina suunnistin Pt-koulutukseen Helsinkiin. Tänä viikonloppuna aiheena oli mm. motivointi. Itse koin, että viikonloppu vahvisti käsityksiäni siitä, miten asiat kuuluu olla ja mennä. Hyvä näin.

Nämä kurssit ovat kuitenkin aika pitkiä päiviä, eikä niistä selviä syömättä. Aamulla nappasin kylmälaukun taas kehiin ja mukaan lähti päivän eväät. Miten sitä on joskus tullutkaan toimeen ilman moista kapistusta? Mitä mä olen silloin oikein vastaavissa tilanteissa syönyt? Eineksiä? Nooouuuu!


Meillä on kurssilla oikein mukava porukka aika laidasta laitaan erilaisia ihmisiä, mutta jos puhutaan heimulonblogiotetaankuvia-hengenheimolaisista, niin tässä on teille Anna. Aivan mahtava persoona :) Jos joku on vielä missannut hänen blogin, niin se löytyy täältä.

 
No nyt on suodattimet kohdillaan :D
 
Illalla kaarsin ystävän luo yökyläilemään. Ja taas oli iltapalat kohdillaan. Hyvää ruokaa, ihanaa seuraa ja lasi viiniä. Tykkään :)
 
 
Los kanasalados
 

Aamupalakin oli aivan täydellinen

 
Sunnuntai ei tuonut poikkeusta eväiden raahaukseen
 
 
Tänään mä pääsin tosin testaamaan lajia, jota en varmaan olisi seuraavaan 20 vuoteen ehkä tullut muuten kokeilleeksi. Vesijuoksu.
 
Mä en turhan taajaan uimahallissa ramppaa itse uimassa ja jos oikein muistan, niin edellinen kerta taitaa olla noin 7 vuoden takaa. Hmh, ehkä täytyisi tehdä asialle jotain. Vaikka olenkin sitä mieltä, että vesijuoksussa maisema ei vaihdu omiin tarpeisiini tarpeeksi nopeasti, oli laji yllättävän rankka ja ihan satavarmasti voin suositella lajia monelle. Ja nyt kun osaan oikeat tekniikat, voin myös auttaa muita oppimaan ne.
 
Ja. Vaikka en ääneen sitä sanokaan, niin aika suuri todennäköisyys on, että jos vaikka seuraavan 7 vuoden sisään innostun lähtemään itse uimaan, voisin hyvinkin kuvitella vähän juoksentelevani muun uinnin ohessa. Että oikeastaan se oli aika kivaa :)
 

 
Ja taas ne poseeraa.
 
Lisää hassunhauskoja kuvia Annan blogissa.
 
Laukkukaksoset
 
Mä olen viettänyt viimeiset pari tuntia palloillen ulkona ja välillä sisällä, kun täällä meidän periferiassa on aivan mielettömät REVONTULET!
 
Katsokaa vaikka:
 
 
 
Eikö oo mahtavat??!! Voi olla, että joudun ottamaan puhelun itseäni viisaammalle valokuvauksen harrastajalle, jotta saan kameraan oikeat asetukset näin upeita valoilmiöitä varten. Ensi viikolla on kuulemma luvassa lisää. 


2 kommenttia:

  1. vesijuoksu on tosi kivaa, varsinkin kun on kaveri vierellä jonka kanssa voi samalla jutella (vaikka kovasti siellä kyllä kielletään vierekkäin juoksu, miten sitä siinä voi muka juoruta!). kaverin kanssa on myös se hyvä puoli että kumpikaan ei kehtaa löysäillä ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen ihan samaa mieltä, että tuo vesijuoksu on nimenomaan myöskin mukava sosiaalinen tilanne. Vähän niinkuin kävelylenkki ystävän kanssa. Tosin itse huomasin, että kun menee yksin, tekniikka säilyy huomattavasti parempana. Ja kun tehtiin kunnon vetoja, ei siinä olisi paljon enää riittänyt happea kaverin kanssa höpöttämiseen :DD Yllättävän rankkaakin saa tuosta lajista. Mutta onneksi siitä löytyy ne kevyemmät ja sitten vähän napakammat vaihtoehdot. Jokaiselle jotakin.

      Poista