8.3.2013

VAPAApäivä

Huomenta!

Mulla olis ihka oikea vapaapäivä. Ei mitään tekemistä. Paitsi siivoamista, pyykinpesua, silittämistä, paperihommia, bodypumpin opettelua. Ei kuulosta enää vapaapäivältä...

Eilen mietin ihan samaa, kun mulla oli päivä vapaata ja illalla jumpanvedot. Aamulla kaivoin viikonlopun koulutuksen jäljiltä bodypumpin pöydänkulmalle ja aamukahvia hörppiessäni hieman tuskastuin, että tähänkö tämä vapaapäivä menee; tenava leikkii omia leikkejään ja äiti tuijottaa "opetusvideota".

Ei. Hautasin dvd:n paperipinon alle ja vietettiin laatuaikaa nuorimmaisen kanssa. Vietettiin lötköpäivää kotoillen, ruokaa tehden ja leipoen.

Meidän nuorimmainen neiti alkaa olla tosi pro lihapullien pyörittämisessä. Ja kyllä niitä tehdäänkin hartaudella ;)



Lisäksi alkuviikosta kauppareissulla matkaan lähti lehtihyllystä "Koristeelliset kakut"-lehti, jossa sai kylkiäisenä mm.  kaksi perhosmuottia ja elintarvike bling bling-kiillettä. Nappasin mukaan, kun halvalla sai (terveisin, Sulo Vilen). Tekaistiin lehden ohjeella suklaakakku, jonka kuorrutukseen tosin käytettiin tomusokerin ja voin sijaan tuorejuustoa ja tomusokeria. Mutta ohje oli sopivan simppeli ja nopea tehdä. Nuorimmaiselle on kunniatehtävä saada rikkoa kananmunat. Ja äiti yrittää tonkia vaivihkaa kuorenpalasia taikinasta :D


Kyllä tällainen päivä voittaa kummasti yhdet jumpanopettelut. Voi kun vain oppisi ottamaan noiden töiden kanssa vähän renommin. Ne kun ei koskaan tekemällä lopu...

Näin hienon intron siivittelemänä taidan jättää myös tänään siivoukset ja muut ei niin kivat jutut odottamaan huomista, katsoa vaikka elokuvan töllöttimestä ja neuloa, syödä ja lähteä vaikka salille. Kuulostaa paljon paremmalta.

Ja hei. Mä lisäsin tuonne ihan sivun alalaitaan tuollaisen palkin, jossa voi käydä liittymässä lukijaksi. Minua valistuneempi bloggaaja tästä mainitsi, että tuokin toiminto olisi hyvä olla näkyvillä. No, uskotaan, uskotaan; liittykää liittykää :)

Aurinkoista naistenpäivää ja mukavaa viikoonloppua :)

4 kommenttia:

 1. Kiitos taas tämän viikon motivoivista ja ajatuksia virittävistä kirjoituksistasi! En löydä sitä uutta lukija-täppiä, mutta yksikään juttu ei jää lukematta, ei ulkomailla eikä kotimaassa! : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos kaunis! :) Se lukijatäppi on tuolla ihan sivun alalaidassa: liity tähän sivustoon.

   Poista
 2. Kiitos, nyt löytyi. Tiedoksi muillekin, että pitää siirtyä internetversioon, täppä ei näy iPodissa. T. Fani

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä huomio :) Kännykässä on tietenkin sama juttu.

   Poista