18.3.2013

Semityöpäivä


Voiko sitä kutsua vapaapäiväksi, jos tekee päivän aikana vain pari ohjausta ja rästitöitä sekä ennakoi vähän tulevaa tekemällä muutaman jutun ennakkoon? Ainakin se tuntui siltä. Siis vapaapäivältä.
 
Ruuankin sai syödä tuoreeltaan lautaselta, eikä muovikiposta. Jos tuo alla oleva ruoka näyttää vähemmän houkuttelevalta, niin sitä se ei ollut. Mukaan oli päässyt täysjyväpastaa, kanaa, pestokastiketta, yrttejä, aurinkokuivattuja tomaatteja, mausteita ja raejuustoa. Hy-vää.
 
 

 
 
Arjen luksusta on myös ehtiä kävellä vanhempaa neitiä kouluun vastaan koiran kanssa. Kävellessä tulee todella oltua läsnä lapsen kanssa ja on mukava kuunnella juttuja siitä, miten meidän takametsään on suunnitteilla hevosille oma alue. Niin, siis meille on kuulemma tulossa hevonen, jonka hän ostaa säästämällä viikkorahoistaan. TAI jos hän vain saisi jostain paljon rahaa. No, tuota jälkimmäistä odotellessa.

 

 
 
Lisäksi käytiin iltapäivällä kirjastossa. Ettei mene liian terveelliseksi kirjojenkaan puolesta, niin tätäkin pinoa tasapainotti mukavasti tuo alimmainen kirja. Josko tässä innostuisi kokeilemaan noiden macaron-leivosten valmistusta.
 
 
Koiralla oli illalla vähän eritavalla katettu ateria. Vaihtelu virkistää tai sitten ote vain kattilasta vähän lipesi...
 

 
 
Kauppareissulla kaikesta tuosta kylmästä ja viimasta huolimatta iski kevätfiilis ja mukaan tarttui kaikkia ihanan värikkäitä hedelmiä, joista tuore mango, granaattiomena ja hunajameloni pääsivät iltarahkaan.
 


Ei kyllä näyttänyt ainakaan kovin rankalta työpäivältä, vaikka useampi tunti niitäkin tuli tehtyä. Ei paha.

2 kommenttia:

  1. Hyvä ruoka(blogi), hyvä mieli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä :) Toivottavasti myös tuolle meidän koirallekin tuli hyvä mieli, vaikka leväytin sen ruuat pitkin lattiaa :D

      Poista