23.3.2013

Pilkintää ja jalkatreenejä - ei pöllömpi lauantai

Tulipa harrastettua aamusta jotain todella extremeä. Lähdettiin porukalla pilkille. Ei kyllä turhan usein tule harrastettua tuotakaan lajia. Edellisestä kerrasta taitaa olla öööööö... yli 30 vuotta. Eli ihan taidetaan mennä lapsuusmuistoihin.
 
Pelit ja vehkeet sävy sävyyn kenkien ja huivin kanssa. Tärkeää.
 
Pakattiin koko poppoo koiraa myöten matkaan ja mikäs on sen mukavampaa viettää aurinkoista kevätaamua, kuin järven jäällä hengaillen.


 Mikä toi on?
 
Oma ennakkoaavistukseni oli, että tenavat kyllästyisivät alta aikayksikön tähän kuitenkin hieman hidastempoiseen lajiin. Mutta mitä vielä. Matkassa kun oli vielä samanikäisiä serkkuja, niin ei käynyt aika pitkäksi ollenkaan. Ja mikä tärkeintä, mukana matkassa oli myös kuumaa kaakaota ja eväät. Meniköhän edes 15 minuuttia, kun nuorimmainen kyseli eväiden perään.

 
 
 
Vanhemmalla neidillä oli jo ihan pron elkeet ja epäilin tuon jo nukahtaneen tuohon reiälle, kun niin antaumuksella pilkki.

 
Koira nautti seurasta ja vapaudesta täysin karvoin.

 

Pääsi muuten allekirjoittanutkin pilkkeilemään. Tosin ilman tulosta. Tai no, en ihan. Tuo koira kun pitää mua jonain puolijumalana ja kyhjöttää kyljessä kiinni 90 % ajasta, niin eiköhän tässäkin käynyt niin, että jossain vaiheessa pilkkikoukku löytyi koirasta. Onneksi jäi vaan kiinni karvoihin :D


 
 
Pilkiltä suunnistin Body Pumpin vetoon ja jumpan jälkeen vähän arvoin, että jäänkö treenaamaan jalkoja vai en, mutta niin sattui näppärästi Laura paikalle ja vedettiin ihan kiitettävä jalkasetti. Jotenkin mulla on sellainen fiilis, että hullu yllytti toista hullua. "Laitetaanko lisää painoa?" JOO! "Tehdäänkö vielä toinen pudotussarja?" JOO!

 
Siis tälleenkö tässä kuuluu olla? Miten se poseerausasento meni? Lauralla hyvä yritys, mä luovutin heti :D Täytynee pyytää apua tähän poseeraukseen viisaammilta. Ei lähde ihan luonnostaan :DD


 Aloitetaanko alusta? Eeeiii pysty. Ensi kerralla sitten :)
 
Ja ettei ihan ilman ruokakuvia menisi tämäkään tarina, niin eilen testasin raejuuston, appelsiinin ja maapähkinälevitteen yhteensopivuuden. Toimi. 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti