25.3.2013

Maan ja taivaan väliltä


Eilen nappasin keittiösakset kouraan ja rapsin koiran kevätkuosiin. Viime vuonna sama operaatio tuotti hieman ongelmia karvakamun yhteistyökyvyn puutteen vuoksi. Tänä vuonna tuo tuntui oikein nauttivan tilanteesta ja köllötteli kaikessa rauhassa ketarat sojollaan. Eihän noilla keittiösaksilla tietty saa yhtä hienoa jälkeä, kuin jollain virallisella koirabarberilla, mutta kelpaa meille. Ja varmaan koirallekin.
 
 
 
Illemmalla vein nuoremman tenavan harrastusten pariin ja kävin iltakaffella viihdyttämässä flunssaista ystävää. Taas irtosi hyviä ajatuksia tulevaisuuteen :). Kahvittelutarjoomuksetkin oli suht terveellisestä päästä.
 
 
Lueskelin eilen Mirkkan tekstiä ja huvitti, koska olin juuri jurputtanut näistä samoista asioista. Eli lapsille tarkoitetuista jugurteista, välipalakekseistä jne. Miksi ne pitää tupata täyteen sokeria, rasvaa, suolaa? Ja miten harhaanjohtavasti niitä mainostetaan? Hyvää luille ja luustolle. Sisältää kalsiumia ja d-vitamiinia. Mutta kas, kun unohtuikin mainita, että sisältää myös reilun kymmenen sokeripalaa.

No, en ole hysteerinen näiden kanssa, mutta pyrin useasti kyllä tekemään jotain hieman terveellisempiä vaihtoehtoja. Huono vaihtoehto ei varmastikaan ole smoothie, jossa on maustamatonta jugurttia, mansikoita, banaania ja agavesiirappia. Ja ruisleivän päälle kananmunasiivuja. Uppoaa ainakin meidän tenaviin.

 
 
Eilen illalla en jaksanut paljoa ennakoida tulevaa päivää ja aamulla taas normiarjen kohdatessa työläisen, oli eväät aika nopeasti kokoonrepäistyjä. Sen verran täytyy mainita, että lisäsin tuossa keskellä olevaan suklaapuddingiin piparminttyöljyä ja pähkinöitä, niin johan tuli hyvää. Tuota puddingiahan saa nykyään mintunkin makuisena, mutta itse en raaski panostaa, ennenkuin vanhat on syöty pois kaapista. Ja hyvin toimi tuollaisena teeseitseminttusuklaanakin.

 
 
Paljon olisi taas lörpöteltävää, mutta alkaa pilkkiefekti ottaa vallan. Niin kuin mä aina itse paasaan riittävän levon tarpeesta, niin enköhän mä löytänyt itseni vielä viime yönä yhden maissa kirjoittelemasta raportteja. Ja herätys oli kuudelta aamulla. No, taas tuli testattua että ei kannata. Viiden tunnin yöunet eivät vaan ole IN.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti