2.3.2013

Jumppaa pumppaa

Tänä aamuna kaarrettiin hieman väsyneissä ja hervottomissa tunnelmissa Kotkaan Body Pump-koulutukseen Sannan kanssa. Välillä piti melkein auto ajaa tien laitaan, kun nauraa ulvottiin tyhmille jutuille NIIN paljon (kiitti Sanna), lisäksi mut ohjattiin suvereenisti miesten vessaan huoltoasemalla käydessämme (kiitti Sanna), navigaattori näytti yhtäkkiä Orimattilan poliisilaitokselle toiminnolla "mene kävellen" (kiitti Sanna).
Rouvat 6 h ja 5 h yöunta

Lisäksi paikalle saavuttuamme kuulimme, että koulutus alkaakin vasta tuntia myöhemmin (kiitti Sanna. Eiku tää menikin jonkun muun piikkiin...). Sen verran väsyneessä mielentilassa ei salillekaan jaksanut mennä, joten kas kummaa, kun puhelimesta löytyikin kamera.

Jaksaa jaksaa

JAKSAA JAKSAA!

Sinänsä hieman harmitti tuo extraodottelu, koska hieman väsyneenä, kroppa viikon treeneistä puutuneena olin niin onnellinen, että kerrankin päästäisiin lähtemään ajoissa koulutuksesta pois, eikä menisi koko päivää. En ollut myöskään ottanut omia eväitä (proteiinipatukkaa lukuunottamatta) mukaan, kun laskeskelin, että ehtisin kotiin takaisin syömään.


No eipähän mennyt niinkuin olin suunitellut ja tekniikkaosuuden jälkeen kun alettiin treenamaan, maha mourusi jo aika kovaa ja ajattelin, että juu, tunti vielä treeniä ja siihen toinen mokoma päälle, että olisin kotona. Saattaa olla, että en selviä.


Ja niinhän siinä kävi, että aivan jäätävä nälkä ajoi meidät ensimmäiseen paikkaan, josta jotain ruuantapaista sai. Aivan kamalassa nälässä hampurilaisateria kuulosti täydelliseltä vaihtoehdolta; nopeaa, suolaista, täyttävää. Vai oliko?
I'm loving it?

Täytyy kyllä sanoa, että oli aika jäätävää todeta syötyään 800 kalorin edestä "ruokaa" (chicken el maco junior-ateria) ja silti jäi nälkä. Kalori ei todellakaan ole aina samanarvoinen kalori! Mitä kaikkea saakaan syödä saman kalorimäärän edestä, kun syö hieman viisaammin ja puhtaammin.

2 kommenttia:

  1. No hei, hyvä reissu oli!! Kävi ihan urheilusta se nauraminenkin :D:D ps.Hyviä kuvia susta :D

    VastaaPoista
  2. Joo, hirveetä säätöä ja kiitti kuvaajalle :)

    VastaaPoista