22.2.2013

Off

Joo, mä tiedän olevani ihminen, joka paahtaa 120 lasissa ihan iloisesti porskuttaen vaikka 24/7. Tietyn aikaa. Onneksi mulla on kroppa, joka sanoo stops aika ajoin. Kuten keskiviikkoaamuna. Pientä kuumeilua ja veto pois. Ei mikään vähän väsyttää veto pois, vaan VETO POIS, EI PYSTY. Oma kropan kuuntelu on taas jäänyt ja on mennä suhattu liian pitkään ilman lepotaukoa.

Kolme päivää lähes täyttä koomaamista nukkuen, televisiota tuijottaen, neuloen, leipoen, ollen. Ja pikkuhiljaa alkaa taas olo normalisoitumaan. Tässä kohtaa taas muistutan itseäni siitä, että pitää tehdä paluu joogamatolle. Jooga auttaa ainakin kaltaistani "mä en kuule enkä kuuntele"-ihmistä (kun puhutaan siis oman kropan kuuntelusta) pysähtymään ja kunnioittamaan kropan lähettämiä viestejä. Mun elämä onkin ollut jotenkin ihanan pinnallista viime aikoina, kun en ole käynyt joogamatolla. Ei sen syvällisempiä ajatuksia, ei pinnan alle pohdintoja.

Koomaillessa on tullut kuitenkin pyöriteltyä lankakerää puikoille ja mm. Tähkäpää on saanut vaatekokoelmiinsa pari uutta asua, pipon ja villatakin.


Vanhemman tenavan synttäritkin oli viettovuorossa tällä viikolla. Sen verran väsynyt olin, että kuuraketti ja poniajelu saivat jäädä, mutta tänään pusersin sen verran itsestäni irti, että sain kakun ja erinäiset muut leivonnaiset väännettyä. Lisää täällä. Veto on kyllä kieltämättä niin pois, että tämänkin rykäisyn jälkeen joudun ehkä nukkumaan kaksi päivää palautuakseni. No mutta, ehkä se tästä :).

2 kommenttia:

  1. Nuo Tähkäpään vaatteet on niiiiin ihania <3 Ja mars joogamatolle! Mie taas poden takareittä ja koitan pysyä poissa matolta vielä hetken aikaa. Kaikkea kohtuudella :) t. Anni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anni :) Noita nukenvaatteita on itse asiassa kiva trehdä, kun tulevat niin nopeasti valmiiksi, eivätkä tarvitse mitään kaavoja. Ja nimenomaan; kaikkea kohtuudella. Sen kun oppisi...

      Poista