9.2.2013

Lepo, treeni ja ruoka

Otsikosta käy aika hyvin treenaavan ihmisen pyhä kolminaisuus. Ilman yhtä noista, ei tapahdu kehitystä, eikä pysty antamaan 100 % treeniin.

Ihan tuli taas kokeiltua käytännössä, kun torstai-iltana lopettelin vimeisen jumpan ysin pintaan, ja eihän sitä saanut unta ennen puoltayötä. Aamulla herätys oli kello viisi, eli aika pienet yökköset tuli nykäistyä. Kroppa oli aivan jumissa koko päivän.

Tahdonvoimalla treenattiin jalkoja aamusella ja kieltämättä olisi pitänyt uskoa treenikumppanin kehoitusta, että eiköhän jätetä treenit ja lähdetä kahville. Ei siksi, etteikö treeni olisi maistunut, vaan siksi, että mä näytin varmasti haudasta nousseelle. Nuorempana pienet univajeet ei paljon naamassa näkyneet, mutta nyt näkyy.

 Treenaaminenhan on kivaa!
 Niin kivaa, että ihan naurattaa!
 TOSI KIVAA!
 
 
Voimat tosiaan loppuivat aivan alkutaipaleelle ja vaikka treenattiinkin loppuun saakka, niin treeni jäi vähän "tyhjäksi". Ei jaksa, jos ei nuku.
 
Toista oli tänä aamuna, kun olin nukkunut melkein 12 h yöunet. Virtaa oli kuin pienessä kylässä ja aamun pumpinvedot meni kyllä hyvällä energialla. Hyvä treeni, parempi mieli.
 Kasaristailiin päivitetyt jumppareleet.
 
 
Lisäksi vedettiin Innan kanssa lyhyt, mutta sitäkin tehokkaampi selkätreeni. Tämän viikon salitreeneihin täytyy kyllä olla pääosiin tyytyväinen, koska ojentajiin, jopa hauiksiin ja tänään selkään sai pistettyä aiempia isompia painoja. Lihas, ole valmiina kasvamaan!
 
Kielloista huolimatta lumi oli taaskin satanut myös meidän pihaan ja ei auttanut muu, kuin ottaa lumikola ja kolausassistentti mukaan ja lähteä lykkimään.

 I'm lovin' it.
 
Kolausassistentin mielestä lumi häviää pihasta syömällä.
 
Eipä muuta kuin rauhallista ja energistä viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti