13.1.2013

Uudestaan, uudestaan. Taas rinteessä.

Aamulla kävin heti kauppojen auettua tekemässä pienen investoinnin talvitakin muodossa. Nyt mä olen päivittänyt itseni kätevästi takaisin kasarityyliin. On niin neonväriä... Ja käännettäväkin vielä, jos neonvihreä alkaa tuntua pliisulta, voi takin kääntää neonkeltaiseksi. Woooou. Pääsiäisitipu rairuoholla. Ei vaan, tämän päälle nykäistyäni kaupassa, en suostunut siitä enää luopumaan, oli se vaan hieno. Ja ihan mukavaa vaihtelua mustalle, mustalle, mustalle, ruskealle ja maantienvihreälle. Ja onpahan jotain, mille taas naureskella 20 vuoden kuluttua.

Tänään oli vuorossa nuoremman neidin koeajattaminen rinteeseen. Kyseessä oli sen verran pieni laskija, että laskettiin yhdessä auraillen koko ajan. Paitsi ihan rinteen loppuvaiheilla neiti halusi mennä yksin. Hienosti meni auraukset ja jarrutukset.
 Rairuoho tipulla 
 
Lisäksi opetin neidin pyllähtämään. Se sujui hienosti, mutta nousemiseen tarvittiin vähän vielä apuja. Nyt ollaan illalla treenattu istuviltaan kyykyn kautta ylösnousua. Kyllä ne reidet ja tekniikka siitä pikkuhiljaa kasvaa.
Pyllähtelijä
 

Mutta pääasia oli, että intoa riitti. Olen näitä tenavia kuskaillut jos jonkinmoiseen harrastukseen tässä vuosien saatossa ja mikään ei oikein tunnu iskevän kipinää. Nyt ainakin nuorempi oli niin intoa täynnä, että ei olisi malttanut lähteä pois rinteestä ollenkaan.
 
Vanhemmalla neidillä oli ratsastus kovin mieleinen harrastus pienempänä, mutta tultuaan tarpeeksi allergiseksi hepoille, piti sekin jättää. Nyt ainakin vanhemman kohdalla on se kiva, että kaverit harrastaa laskettelua myös ja kunhan tuo tokenee eilisestä tärskystä, niin lähdetään kokeilemaan uudestaan.
 
Sen verran vanhuus vissiin alkoi painamaan, että suunnittelemani jalkatreeni piti jättää välistä, kun alaselkä hieman ilmoitteli itsestään tuon laskettelureissun jälkeen. Kieltämättä asentona ei ehkä se kaikkein ergonomisin, kun roudaa tenavaa alas pitkin rinnettä. No, vaihtoehtona oli olkapäätreeni, joka oikein kutsui luokseen tekemään kolmen päivän päänsäryn/niskajumien vuoksi. Tein sen silti. Ja kärsin huomenna lisää. Hölmöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti