16.1.2013

Kerrankin haluaisin uskoa horoskooppiin

Kuinka voi käyttää aikansa mahdollisimman hmmm.... turhaan. No lukemalla horoskooppeja. Myönnän kyllä allekirjoittavani luonnehoroskoopeista suuren osan, jos miettii vaikka itseään, lapsiaan, läheisimpiä ihmisiä, jotka tuntee todella hyvin. Joku perä niissä on, koska en tunnistaisi itseäni mieheni tai lasteni luonnehoroskoopeista, mutta omastani kyllä. Enkä voi kuitenkaan sanoa, että eläisin jotenkin juuri sen vuoksi tietyllä tavalla, koska luonnehoroskooppini niin sanoo.

No, jokatapauksessa. Tänään tuli puhetta siitä, että omalla horoskooppimerkilläni pitäisi olla hyvä vuosi tulossa. Olihan se sitten pakko tarkastaa vuosihoroskoopista ja mikäpä on luotettavampi lähde, kuin maikkarin nettisivut.

Näytti kyllä niin hyvältä, että tällä kertaaa ainakin yritän elää siinä uskossa, että näin tulee käymään :)

Alla tuleva vuoteni. Käyppä tarkastamassa oma vuotesi TÄÄLTÄ :D

Henkinen kasvu
Vuosi 2013 auttaa sinua näkemään elämäsi aivan uudessa valossa. Sinulla on enemmän aikaa rentoutua ja virkistäytyä kuin edellisvuonna. Sinun täytyy kuitenkin opetella lisää suvaitsevaisuutta muita ihmisiä kohtaan, niin oma elämäsikin muuttuu paljon helpommaksi ja kevyemmäksi.
 
Ihmissuhteet
Rakkausasioissa vuosi sujuu mukavasti, ja jonkinlaista vakiintumista voi olla näköpiirissä. Älä salaa kumppaniltasi mitään, vaan uskalla ilmaista rohkeasti toiveesi ja tunteesi, sekä kielteiset että myönteiset. Älä anna perhe- ja työasioiden sotkea rakkauttasi.
 
Solmit uusia ihmissuhteita, mutta älä silti korvaa entisiä ihmissuhteita uusilla. Ystäviä ei voi koskaan olla liikaa. Kotona voi syntyä väärinkäsityksiä ja epäsopua, eikä se voi olla vaikuttamatta mielialaasi.

Työ
Työssä vuosi on hyvin tehokas. Olet kova tekemään työtä, mutta joissakin tilanteissa puheesi osoittautuvat suuremmiksi kuin teot. Menet itsevarmasti eteenpäin ja saat bisneksesi kannattamaan. Älykkyytesi ja luovuutesi yhdessä nostavat sinut ammatillisesti kokonaan uudelle tasolle. Ponnistelusi ja kova työntekosi tuovat sinulle ansaitsemaasi tunnustusta vuoden loppupuolella.
 
Opiskelu
Opiskelijoille vuosi on myönteinen. Teet oikeita päätöksiä opiskeluihisi liittyvissä asioissa. Perhe tukee sinua kaikissa ratkaisuissasi. Välillä sinun voi tosin olla hieman vaikea keskittyä. Pysyttele siis erossa asioista ja ihmisistä, jotka vievät ajatuksesi muualle.
 
Raha-asiat
Sinulla on unelmia, joiden toteuttamiseen tarvitset rahaa. Tänä vuonna tulosi onneksi kasvavat, ja saat vanhan velkasikin maksettua. Ole kuitenkin varovainen tehdessäsi sijoituksia. Tarkoin harkitut sijoitukset tulevat kannattamaan. Säästä rahaa myös tulevaisuuden sateisten päivien varalle ja muista pitää kirjaa tuloistasi ja menoistasi, sillä se auttaa sinua pitämään raha-asiat hallinnassasi.
 
Terveys
Terveytesi on koko vuoden ajan varsin hyvä. Sinulla saattaa toki olla flunssanpoikasta tai muuta pientä vaivaa, mutta ei mitään sen vakavampaa. Älä tee liian äkillisiä muutoksia ruokavalioosi tai nukkumis- ja kuntoilutottumuksiisi.
 
Näillä mennään.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti