2.1.2013

Ei pöllömpi keskiviikko

Jos eilen hohhailin joulun aikaansaannoksia kropassani, niin tänään ne ei tuntuneet yhtään niin pahoilta. Aamuvaaka näytti 1,2 kiloa eilistä vähemmän. Mitäköhän mä olen tehnyt oikein? Heh. Kieltämättä nesteet lähtee hyvin liikkeelle juomalla jo pelkästään vettä. Eilen tuli huuhdeltua kroppa aika hyvin läpi muutamalla litralla vettä, joten ei siitä näköjään ainakaan haittaa ollut.

Tänään sain tehtyä salilla olkapäät. Harmi, että oikea olkapää vihoittelee vieläkin, mokoma vaivannut jo useamman kuukauden nostellessa jotain raskaampaa. Hirveä into olisi napata vaikka vipareihin vähän isommat painot, mutta en halua ottaa sitä riskiä, että käy jotain pahempaa. Jos ei nyt kuitenkaan alotettaisi vuotta ainakaan rikkomalla itseään.

Illalla kävin vetämässä Cxworxin ja olin aika vakuuttunut siitä, että saatan hyytyä jo alkumetreille, mutta ei se sitten niin paha ollutkaan. Itse kun vetää tuntia, niin jostain syystä tuntuu, että aina on takataskussa lisäenergiaa, jolla jaksaa painaa.

Tarkoitus oli vetää myös combatti, mutta en tiedä missä lie ollut vika, kun oma kone ei sitä dvdlevyä pyörittänyt, enkä saanut sitä sitten eilen opeteltua. Onneksi on kuitenkin niin mukavia ohjaajakollegoita, jotka tulevat tarvittaessa hätiin, että kiitosta vaan "juostamisesta" Innalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti