1.12.2012

Vieroitusoireita

Niin kuin mä ajattelin, että pidän vähän vapaata jumppailuista ja salitreeneistä. Mutta ei. Pää ei kestänyt viikkoakaan ja eilen kävin hakemassa kuukausikortin Lappeenrannan paikalliselta salilta.

Koukussa, missä koukussa. Eilen mietin koko päivän, että sitten kun tämä joulurykäisy on ohi, niin sitten mä treenaan sitä ja käyn siellä ja jumppaan ja joogaan joka päivä ja ja... Mutta ei pidä ihmisen pidättelemän itseään. Ainakaan mun kohdalla. Pää ei kestä.

Tunti päivässä liikuntaa ei ole mikään uhraus, jos lopputuloksena on parempi olo. Ja myöskään se, että ei joskus ehdi, ei ole mikään maailmanloppu. Mutta jos sen kieltää itseltään kokonaan x ajaksi, niin se on.

Eilen kävin illalla combatissa ja olipa vaihteeksi hauskaa olla toisen ohjaamalla tunnilla. Vedin kyllä niin sata lasissa, että alkoi loppua ihan kunto kesken. On se rankka laji, jos sen vetää hikihuokoset auki koko tunnin.

Aamulla ennen töihin menoa kävin salilla treenamassa selkää. Avainkortti on kieltämättä näppärä keksintö, niin ei tarvitse tällaisen työläisen, jonka työajat ovat tällä hetkellä juuri ne normisalinaukioloajat, jäädä ovien ulkopuolelle.

Aika rauhaisaa oli lauantaiaamuna kahdeksan aikaan treenailla. Mutta hei, voiko treenistä/päivästä tulla huono, jos salilla soi mm. Guns´n´rosesin Paradise city, Black Eyed Peasin Shut up ja tämä:Noh, minä ainakin tykkäsin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti