9.12.2012

Pikkujouluja, glögiä ja tyttöjen iltaa

Eilen ajelin nilkka niin suorana kuin tuolla kaameassa pyryssä uskalsin töiden jälkeen kohti kotia. Aivan kaamea ajokeli.... Kotona supernopea kääntyminen, vaatteiden vaihto ja tyttöjen illanvietto voi alkaa. Onnistuin saamaan sunnuntain vapaaksi, niin uskaltauduin nauttimaan jopa "pari" lasia viiniä.

Tällä viikolla olisikin ollut neljät (!) pikkujoulut, mutta työkuviot hieman rajoittivat osallistumista. Ja rehellisyyden nimissä, en varmasti olisi jaksanutkaan. Ihan niin kova kunto minulla ei ole. Riitan sanoin voisin todeta myös itsestäni olevani sellainen yhden illan tyttö. Hih.
 

Nämä illat tyttöjen kanssa ovat niin hulvattomia. Juttujen taso vaihtelee rankasti laidasta laitaan, aiheet sivuavat mauttomuuden rajoja. Silti; paljon naurua, hyvää ruokaa ja aivan upeaa seuraa.

Tämä meidän porukka koostuu hyvin erilaisista ihmisistä. Meitä ketään ei yhdistä oikeastaan mikään yksi juttu vaan porukkaa on tullut sieltä sun täältä, yksi on toisen kaveriporukasta, toinen toisen. Silti oli mukava nähdä teitä kaikkia.

Kuka halusi ajoissa nukkumaan ja kuka jatkaa loppuun saakka. Jokaisen valinta oli aivan yhtä hyvä. Mutta silti oli ihana nähdä taas teitä. Tällä naurun määrällä jaksan taas pitkään. Vaikka juuri nyt kieltämättä hieman väsyttääkin.

Iso kiitos illan järjestäjälle Mirkkalle; oli taas niin meidän näköiset istujaiset. Kuvasta muuten puuttuu reilusti yli puolet porukasta, koska kamera astui esiin vasta vähän ennen puolta yötä. Oliko se hyvä vai huono asia, en tiedä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti