5.12.2012

Juokaa ihmiset juokaa

Ainakin jos treenaatte. Muuten tulee kuiva hiki ;)

Tulin viettäneeksi itsenäisyyspäivän aaton iltaa jumppaamalla pumpin ja combatin. Välillä on mukava olla toisen vetämällä tunnilla ja tuijottaa vain itsekkäästi itseään peilistä ja keskittyä tekniikkaan.

Tänään tosin mietin pumpin puolessa välissä, että miten tämä tuntuu niin kamalan raskaalta tänään ja tunnin loputtua funtsin, kun ei tullut edes kunnon hiki ja silti on ihan poikki. Hetken mietin combattunnille jäämistä, kun veto oli vähän jo pois, mutta ajatus siitä, että mukana olisi uuden ohjelman kappaleita, sai jäämään. Tahmeaa oli meno sielläkin, vaikka ohjaaja oli kyllä mukaansa tempaiseva ja muutama kappale oli jo uuttakin ohjelmaa.

Ja sitten mä tajusin, että en ollut juonut kunnolla mitään koko päivänä. Pari kuppia kahvia ja se oli siinä. Kyllä tunsin oloni tyhmäksi, kun lähdin salilta muutama nihkeä hikipisara otsalaudassa ja mojova päänsärky ohimolla. Normipäivänä tulee helposti juotua parikin litraa nestettä ja näköjään kun sen jättää juomatta, niin olokin on sen mukainen.

Ja pysyäkseni vielä aiheessa, eli juomisessa, ajelin jumpasta mummilaan vieno hymynkare naamassa, koska mullahan on laukussa pieni kuohuviinitölkki, jonka mm. sain tänään kiitokseksi kukkien roudailusta. Sen mä nautin käytyäni suihkussa ja syötyäni jotain..... HUOMENNA, koska unohdin sen töihin! Voi pönttö, mikä pää!

Joten mmmmmmmm..... miten hyvää kylmä vesi onkaan, kukapa kuoharia tarviiskaan, anyway :D


(Kuva lainattu jostain netistä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti