27.12.2012

Edessä ihanan tylsä arki

Salaa uskallan jo toivoa, että tämän päivän jälkeen saan hieman levätä ja latailla akkuja. Tosin viime aikoina on myös tuntunut siltä, että kun jotain oikein kovasti odottaa, tai jostain innostuu, niin ei varmasti mene niinkuin on ajatellut, vaan alas tullaan ja rytinällä.

Kuitenkin uskallan jo vähän fiilistellä tulevaa. Eli IHAN TAVALLISTA ARKEA. Sitä ihanan tylsää arkea pyykinpesuineen, siivomisineen, ruuanlaittoineen. Lisäksi on taas aikaa olla perheen kanssa, vetää jumppia, urheilla, tavata ystäviä.

Minun jouluni, tai lähinnä joulurauhani julistettakoon tästä iltapäivästä. Joulurauhani aloitan vetämällä body pumpin. Ihanaa.

Ja kohta on jo uusi vuosi ja pääsen tekemään taas uudenvuodenlupauksia. (Jee!) Tosiaan viime aikoina on ehtinyt miettiä ja pyöritellä erilaisia ajatuksia aika syvällisestikin, kun on tullut istuttua auton ratissa ihan kiitettäviä määriä. Tuloksena on paljon paikoilleen loksahtaneita ajatuksia, elämän tärkeiden asioiden priorisointia, turhien ajatusten ja juttujen taaksejättämistä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti