25.11.2012

Jumppaajumppaa

Jaahans. Jos tällä hetkellä ei ehdi turhia jumppailemaan, ja loppuvuoden omatkin tunnit on tuuraajille jaettu (suuri kiitos heille jo etukäteen!), pitää sitten koulutukset huolta siitä, että ei pääse ihan vieroittumaan jumppa-arjesta.
 
Aamu alkoi reippaasti Bodypumpilla ja ihan kivan oloinen ohjelma on tulossa. Hiukan mua kyllä henkilökohtaisesti ärsyttää tuo lievä painostus noiden uusien smart barien hankintaan. Osa liikkeistä oli aika suoraan suunnattu niille uusille kiekoille. Itse en periaatteesta lähtisi uusia tankoja ja painoja hankkimaan, jos edellisetkin ovat vielä voimissaan. No, onneksi käsipainot ajavat saman asian. Mutta eniveis, tykkäsin silti uudesta ohjelmasta; paljon perusjuttuja, mukavan simppeli ohjelma ja kuitenkin myös ihan uusia juttuja.
 
Combat ei jättänyt kylmäksi, uusia juttuja sielläkin, mutta ei mitään megavaikeaa. Aika reippaasti oli lyöntejä ja paljon toistoja. Jossain vaiheessa tuntui, että olkapäät karjuu hoosiannaa ihan vakavissaan, mutta eiköhän se siitä.
 
Cxworx päivän nupiksi oli ainakin mulle tosi rankka. Alaselkä alkoi hieman vihoitella jo combatissa ja cx on muuten tosi helppoa vetää pienellä selkäkivulla. Not. No, se meni hieman kevennellen, mutta jösses, rankka se on varmasti silti. Puoli tuntia riittää aivan mainiosti moiseen rääkkiin. Kieltämättä se olisi saattanut olla hieman keyempi suoritus, jos alla ei olisi ollut pumppia ja combattia.
 
Mutta kaikenkaikkiaan ihan mukavat uudet ohjelma, oikein mukavaa seuraa ja vähän vaihtelua tähän "pystytän puotia"-arkeen.
 
Ai niin, ja kaupasta nappasin mukaani suklaapuddingia ja testasin sitä aluksi ihan banaanin kanssa. Toimii. Odotin sen olevan aavistuksen makeampaa, mutta no problem, makeutta saa aina lisää. Mieluummin näin päin. Liian makeaa on vähän kurja lähteä "lantraamaan".
Entäs sitten. Menisinkö nukkumaan? Menisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti