15.8.2012

Pientä säätöä

Vaikka tästä viikosta piti tulla vallan loistava, täytyy kyllä hohhata sen verran, että ainakin loistava kiire on ollut. Joskus (= aika useasti) toivoisin voivani jakautua kahdeksi tai jopa kolmeksi minuksi. Tällä viikolla yksi minä voisi olla töissä, toinen opetella cxworxin ja treenata ja kolmas hoitaa kaiken sen muun kiireen ja sälän, mitä normiarki pitää sisällään. Ja yksikään minä ei varmasti tulisi valittamaan, että ei ole mitään tekemistä.

Olen myös aliarvioinut pahasti lapsen koulunaloittamiseen liittyvät ylimääräiset jutut. Kuten sen, että tukka putkella saatuani tenavat illalla yöpukumoodiin rynnistän kauppaan ostamaan sisätossuja/kenkiä, jumppatossuja, kontaktia jne. Siis kaiken jääkaapin täytteen lisäksi. Ja täytyyhän niillä olla jotain syömistäkin seuravalle päivälle. Ja ne täytettävät laput sieltä koulusta...

Lisäksi yritin olla aamulla superäiti ja heittää tenavat töihin lähtiessäni autolla vähän lähemmäs koulua, että kävelymatka ei olisi niin pitkä. No, ei mennyt ihan puikkoihin, koska olin auttamattomasti unohtanut sen kolmannen tenavan, jonka kanssa meidän ja naapurin tenavan piti vielä treffata. Otan täyden vastuun tästä oharista. Heti toisena koulupäivänä.

Saatan myös saada mahahaavan stressatessani tuota cxworxiä, jonka harjoittelemiseen luulin olevan aikaa ihan kunnolla. No ei ollut. Vähän heikompaa alkaa olla muistaminen tuossa puolenyön kantturoissa, kun edellisenä yönä on nukkunut viiden tunnin yökköset ja samanlaiset tirsat ovat luvassa myös seuraavalle yölle.

Tällä viikolla en varmaankaan ehdi treenata juoksua tai salia, ellen tingi yöunista, niistä kaikesta viidestä tai kuudesta tunnista. Mutta ei se mitään, nautin muuten vaan tästä niin päättämästäni loistavasta viikosta.

Ja hei, nou hätä. Olen kuullut, että kukkasilla ja diapamilla on rauhoittava vaikutus. Laitan kuitenkin kuvan ensimmäisestä.

Hortensia 'Bombshell'


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti