19.8.2012

Pass

Hauska ja rankka viikonloppu takana.

Lauantaina suunnattiin siis Helsinkiin CxWorx-koulutukseen. Paljon mahtuu asiaa puolen tunnin treeniin ja haasteena tulee todella olemaan se, kuinka tunnin saa vedettyä puhtaalla tekniikalla ja todella napakoilla ohjeilla. Oman lörpöttelyntarpeeni lisäksi suomen kielikin tuo jo omat haasteensa, jotta homma pysyisi "short and sharp".

Ihan mukava yllätys oli saapuessamme hotellille, kun meidät olikin jostain syystä sijoitettu varaamamme normihuoneen sijaan sviittiin. Ei paha! Ja tuollaisen jumpantäyteisen, fyysisesti rankan päivä jälkeen NIIN luksusta. Kyllä, osasimme arvostaa tätä 150 %.

10 hengen parivuode. Huomaa tunnelmavalaistus.


Kampin Radisson Blulta oli pelottavan lyhyt matka Kampin Nike Storeen. No nyt on taas jumppavaatevarasto päivitetty. Eiköhän näillä taas Nike Blastiin saakka pärjää. Odotin, että kaupassa olisi ollut värejä vaikka muille jakaa, mutta aika neutraaleja värejä oli kuitenkin tarjolla. 

Mutta nämä tossut olivat NIIN ylitse muiden. En pystynyt kävelemään ohi. Nämä ovat samaa mallia (Niken Free fit 2 5.0), kuin tämän vuoden Nike Blastista saadut musta-pinkit, jotka ovat lähes asuneet jalassani.
Ja kyllä, koulutuksen päätteeksi paperissa luki "Pass". Jes. Ei muuta kuin jumppaa vetelemään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti