18.7.2012

Jähmeetä juoksua ja kehonkoostumusta

Hiukan meni suhaamiseksi ja säätämiseksi eiliset juoksutreenit yleisurheilukentällä, kun siellä oli yhden jos toisenkin seuran treenit. Olisi varmaan pitänyt olla röyhkeä ja mennä sinne väliin puikkelehtimaan, mutta päätettiin sitten käydä ottamassa alkulämpö pururadalla. Kerättiin samalla vähän rohkeutta ja palattiin kentälle. Sieltä oli onneksi porukkaa häipynytkin siihen mennessä ja saatiin intervalloida suht rauhassa.

Sanna oli tehnyt pieniä muutoksia juoksuun, eli turhat tauot pois ja palauttavana toimi käveleminen. No jee. Tuli muuten vetäistyä uudet enkat 800 metrillä, mutta muuten treeni oli yhtä takkuamista. Kun ei kulje, niin ei kulje. Jos tuo nyt oli noiden takareisi/pakarajumien kanssa mikään varsinainen yllätys. Mutta saatiin ainakin tarpeeksi hyvä lämpö hyville venyttelyille.


Tenavat ovat muuten pikkasen kypsiä tuohon sateeseen ja kylmyyteen. "Ei ole mitään tekemistä", "Mulla on ihan tylsää". Äidin keksimät tekemiset saavat vastauksen "Äiti, etkö tiedä, että lapset eivät niin tykkää siitä siivoomisesta". Mikä yllätys.

Tänään käytiin Inbody-mittauksessa ja sekään ei saanut kovin suurta innostusta jälkikasvussa aikaiseksi. "Kuulostaa TODELLA tylsältä". No ei se ehkä elämyksenä huvipuistoa voita, myönnetään.

Ihan ok lukemat laite antoi, tai ainakin minulla on ihan realistinen mielikuva itsestäni, rasva% oli 21, sisäelinrasvat alle 60 ja  kaikinpuolin fysiikkani oli normaali ja tasapainossa. Henkistä puolta tämä laite ei onneksi mitannut, heh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti