27.5.2012

Mukavia juttuja

Muutama päivä sitten tuntui, että elämässä ei ole muuta kuin työtä ja siivoamista ja väsymystä. Noh. Kiire ja väsymys eivät ole kaikonneet vielä minnekkään, mutta eihän tällaista jaksa, jos ei välillä tee jotain muuta.

En varmaan pahasti valehtele, jos väitän, että en ole pyöräillyt pidempää matkaa muutamaan vuoteen. Nyt kun ei ehdi/jaksa ylimääräisiä liikuntoja harrastamaan, ajattelin kaivaa eilen fillun naftaliinista ja harrastaa "hyötypyöräilyä". Pientä fiksausta ja pyörä oli taas käyttökunnossa. Ensimmäinen kohde oli reilun 10 km päässä, kun pistin polkimiin vauhtia ja rullasin ystävän luo nauttimaan lasin viiniä. Kiitos tytöille oikein mukavasta illasta. Järkevämpää toki olisi ollut jäädä kotiin ja käydä nukkumaan ajoissa, koska aamulla piti nousta aikaisin ja lähteä BodyPump- ja BodyCombat-koulutuksiin. Mutta kyllä ajatusten tuulettelu hyvässä seurassa on pienen univajeen arvoista.

Aamulla poimittiin autollinen porukkaa ja köröteltiin koulutuksiin. Itselle jäi tosi hyvä fiilis molemmista ohjelmista. Kivoja kappaleita ja kivoja liikkeitä. Varsinkin pumpista jäi sellainen "mukavasti kaikkea vähän erilaista"-fiilis.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti