29.5.2012

Laatuaikaa lasten kanssa.... Shoppaillen!

Tänään pääsin vapaapäivän kunniaksi lähtemään töistä vähän aikaisemmin ja tytötkin ilahtuivat, kun äiti oli kerrankin vastassa tarhassa. Ja vielä ajoissa.

Vanhemmalla neidillä on huomenna eskarin päättäjäisbileet ja neiti oli kovasti toivonut korkokenkiä. Hieman on enemmän neitiä tuossa jälkikasvussa, kuin mitä on ollut itsessä tuon ikäisenä. Lähdettiin sitten etsimään korkkareita tarhan viimeisiin juhliin. Niin, ja koron piti olla vielä kapeneva. Mikä tahansa tallukkakorko ei seitsemänvuotiaalle kelvannutkaan. Onneksi kriteerit täyttävät kengät löytyivät ensimmäisestä kenkäkaupasta ja neiti säteili onnea.

Meillä 90 % lasten vaatteista on kaveripiirin lapsilta perittyjä. Itse kannatan tätä kierrättämistä, koska vaatteet jäävät usein niin nopeasti pieniksi, että eivät ehdi turhaan käytössä kulua ja sama vaate palvelee helposti pari-kolme tenavaa. Toki uusiakin tulee ostettua aina silloin tällöin. Ei vaan vissiin tarpeeksi usein, koska vanhemman neidin kommentti ostaessani hänelle tänään haaremihousut: "Äiti ihanat! Ja ihan muodin mukaiset."

Mutta ei jäänyt ihan ilman materiaa äitikään. Olen jo jonkin aikaa....tarkemmin kun miettii, niin useamman vuoden halunnut Conversen tossuja, mutta ei ole vaan tullut hankittua. En ole mielestäni ollut koskaan mitenkään merkkien perään, ja kaapista on aina löytynyt enemmän ja vähemmän merkkivaatteita. Mutta täytyy kyllä myöntää, että pitkäikäisimmät hankinnat ovat kyllä pääsääntöisesti olleet hieman kalliimpia investointeja. Mutta pelkkä merkki ei kyllä mielestäni tee mistään tuotteesta haluttavaa.

Mutta tänään ne sitten löysivät tiensä meille. Harmaana.2 kommenttia: