23.4.2012

Tallinna


Viikonloppuna oltiin seuran perinteisellä virkistysmatkalla Tallinnassa. Mukana oli reilun 15 hengen poppoo jos jonkinlaista tallaajaa. Matkanjärjestäjä sai heti reissun alkumetreillä pisteet kotiin, kun oli, ehkä jopa ihan tietämättään, hommannut meidän ryhmälle yksityiskyydin satamaan ja vielä nupiksi bussin ihan Tallinnaan asti.

Laivamatka meni mukavasti seisovan pöydän antimista nauttien ja jutustellen. Tallinnassa meillä oli mukavasti aikaa pienelle shoppailukierrokselle ja huilitauolle ennen iltaa.


Parempimyöhäänkuineimilloinkaan-ryhmä

Nälkää ei tällä reissuilla tarvinnut nähdä, vaan illalla mentiin vielä syömään koko porukalla. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Omalla kohdallani edellisenä yönä nukutut viiden tunnin yöunet ja jäätävä päänsärky takasivat sen, että piti sanoa rytmirymälle hyvät yöt heti alkumetreillä.
^Korviskaksoset

Mutta seuraava aamu nousi sitäkin kirkkaampana, eikä harmittanut enää ollenkaan eilisillan missatut bileet. Tein ehkä henkilökohtaisen aamupalallaistumisennätyksen, 2½ h. Siinä ehti tankata hotellin aamupalapöydästä ihan mukavasti.


Pikkuhiljaa pakattiin kamppeet ja alettiin valumaan kohti satamaa.


Minua jännitti koko matkan tämän pikkuisen karvaisen kaverin mukaantulo. Hän on meidän koiruuden velipuoli. Aivan hellyyttävä tapaus. Joskin varmasti rankka päivä pikkuiselle. Mutta meistä ehti tulla hyvät kaverit kotimatkalla.

Oma koira ei meinannut pysyä karvoissaan, kun tulin kotiin. Voisi puhua jopa melkein sekoamisesta, kun takissa saattoi olla tuoksuja kotikulmilta.


2 kommenttia:

  1. Pieni karvainen on kyllä ihana -Mari

    VastaaPoista
  2. Mä kyllä ihastuin siihen itsekin, se oli niin herttainen.

    VastaaPoista