8.4.2012

Pääsiäisenviettoa

Lauantai avautui jo terveemmältä pohjalta ja flunssa oli kadonnut yön aikana jonnekin. Onneksi. Aamupäivällä ajeltiin Mummin ja Vaarin luo perinteiselle pääsiäislounaalle. Sisko perheineen oli kylässä myös ja kaiken huomion taisi viedä parin kuukauden ikäinen pikkuneiti. On ne vauvat vaan niin suloisia, mutta en mä kyllä itse enää jaksaisi...

Aamuvilakoilla leivoin ennen lähtöä kakun kahvipöytään. Ohje löytyy täältä.Illemmalla lähdettiin kaveripariskunnan tupaantuliaisiin ja ilta oli oikein hulvaton, jos ei lasketa sitä, että korvista tursuaa CMX:n Ruoste, jota jengi innostui laulamaan Singsstarilla sen miljoona kertaa. Huoh.


Sunnuntai avautui aurinkoisena, eikä sellaisella ilmalla SAA olla sisällä. Aamupäivällä käytiin Mammalla ja Papalla sunnuntailounaalla ja loppupäivä menikin kivasti pihahommissa. Istutettiin sisääntulon ruukkuihin narsisseja, orvokkeja, jouluruuja, käärmeenpartaa ja tulipa laitettua yksi pieni skimmiakin.Lisäksi lahjoin vanhemman neidin kantelemaan noita puuritilöitä varastosta, niin saatiin mukava pikkuterassi pihan ensimmäiselle sulalle pläntille.

Koiraraasu on joutunut ihan paitsioon, kun ollaan viime viikko vaan flunnsailtu ja pitkät lenkit ovat jääneet tekemättä. Eilen se sai ravata pihalla sydämensä kyllyydestä ja tuntuu, että koko piha on tassunjälkiä täynnä. Meno oli vallan villiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti