10.3.2012

Viekää minut baariin työkaverit...

Eilen vietettiin firman tykyiltaa syöden ja juoden ja joraten Freukkareiden tahdissa. Monessa paikassa olen ollut elämäni aikana töissä, mutta harvassa on ne paikat, joissa yhteishenki on samaa luokkaa kuin nykyisessä työssäni.

Vaikka meitäkin löytyy persoonina joka lähtöön ja välillä syystä tai toisesta tilanne saattaa hieman kiristyä, löytyy meistä kuitenkin sen verran avoimuutta ja suvaitsevaisuutta, että asiat saadaan keskusteltua jossain vaiheessa ja jokainen osaa arvostaa ja löytää toisesta vahvuudet.

Työpaikkaani arvostan myös siinä mielessä, että meitä ei yritetä tunkea mihinkään tiukkaan muottiin, vaan luotetaan että jokainen tekee hommansa ajallaan. Nähdään se kokonaisuus.

Työni on hyvin sesonkiluontoista. Keväällä painetaan 24/7 ja jossain vaiheessa ei jaksa muuta kuin nauraa hysteerisesti. Onneksi tieto siitä, että kiirettä ei jatku ympäri vuoden, auttaa asennoitumaan työhön oikein ja jaksamaan. Pian se höykytys taas alkaa ja pääsee testaamaan omia (ja perheen) jaksamisen rajoja. Onneksi tähän osaa kuitenkin jo vuosi vuodelta suhtautua paremmin ja perusasioiden ennakointi ja itsensä psyykkaaminen ja kehittyvät joka vuosi.

Mutta tosiaan eilen vietettiin mukavaa iltaa työporukalla ja illasta löytyi opettavaisia hetkiä (älä koskaan enää pelaa trivial pursuitia toimarin kanssa), hyviä keskusteluja, avautumisia, pientä draamaa, herkkiä hetkiä ja paljon naurua. Voisinkin varmaan sanoa kaikkien puolesta, että hauskaa meillä taas oli!!

Kaverikuva :)
Tämä päivä onkin mennyt mukavasti pötkötellessä sohvan pohjalla ja nauttien perheen seurasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti