19.3.2012

Juokse ja kuole

Siltä ainakin tuntui eilen, kun kävin talvitauon jälkeen juoksemassa ensimmäistä kertaa. Pitäisi vaan muistaa, että se ensimmäinen juoksulenkki on aina yhtä tuskaa. Ei vaan anteeksi: TUSKAA!

Vaivaiset 5 km, joista yksikään kilometri ei ollut helppo. Mutta juoksin koko matkan.

Viime kesänä pääsin hyvään juoksupössikseen ja lenkillä tulikin käytyä useamman kerran viikossa. Tarkoituksena oli lähteä viime syksynä Tukholmaan Tjejmilenille juoksemaan kymppi. Sen suurempia tunteita minulla ei ole juoksemiseen, eli tuskin koskaan tulen maratonia tai edes sitä puolikastakaan juoksemaan. Tein itselleni tavoitteeksi, että juoksen sen kympin alle 55 minuuttiin. Eli mä en VIELÄ kuulu niihin, jotka viipottavat sen kympin aivan murhaavaa vauhtia jonnekin 15 minuuttiin, tai jotaan. No, saavutin tavoitteeni viime kesänä, vaikka Tukholmaan ei sitten koskaan tullutkaan viime syksynä lähdettyä.

Vuonna 2010 siellä viimeeksi oltiin ja silloinkin sen sentään alle tuntiin juoksin. Ensi syksynä taas uusi yritys ja nyt alle 50 min. Ei pitäisi olla mahdoton tehtävä.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä tavoitteelta (10 km alle 50 min.), taidanpa itsekin kokeilla, onnistuisiko. Ensimmäisen puolikkaan tänä vuonna juoksen toukokuussa ja siinä tavoite alle 2 h.
    t.Jeni

    VastaaPoista
  2. Vähänkö oot reipas :) En tiedä, missä pitäis vinksahtaa, että lähtisin tuonne puolikkaalle mukaan... Sulta menee varmaan se 10 km/50 min ihan keposesti, uskoisin.

    VastaaPoista